Login
+Follow
Login

Vilda vackra GR20

By Frilansäventyret on 2016.07.20 In Uncategorized

image

Jag visste att Gr20 skulle vara en enormt tuff led – men jag hade ändå aldrig kunnat ana detta. Redan dag ett var folk tvungna att avbryta. De tre första dagarna var obarmhärtiga och dag fyra var tuffast av alla. Så mycket mer klättring än jag kunde anat! Nu är vi i Vizzavona och har klarat av hela nio etapper. Jag är så stolt över oss! Så många tusentals höjdmeter upp och ned, upp och ned. Så många branta passager och vindlande bergskammar. Än är inte vandringen över men idag tar vi oss en vilodag. Det är vi värda. jag har lite strul med bilduppladdningen här (endast en bild som funkar?!) så det får tyvärr vänta. Men på instagram finns en del!

puss!

 

0 Responses to "Vilda vackra GR20"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Emma V Larsson
blogger  

Frilansjournalist, skrivnörd och förälskad i långvandring. Skriver reportage och artiklar för dagspress och magasin, med friluftsliv, resor, äventyr och hälsa som specialämnen.  

Bloggen Frilansäventyr handlar om skrivandet och kreativitet, om min frilansvardag som fylls med resereportage, artiklar, friluftsliv och kaffe.  

För mer info: www.emmavlarsson.se

Följ mig på Instagram:EMVLARSSON

Etiketter
+Follow

Login