Login
+Follow
Login

Varför jag inte har bloggat

By Frilansäventyret on 2013.07.31 In Äventyr Blogg Friluftsliv Vardag

Ibland hamnar rutiner, vardagsbestyr och till och med bloggande i skymundan. Det kan vara på grund av att tråkigheter händer, att man inte orkar. Men det kan också vara på grund av att livet liksom tar en med storm lite grann, att man virvlar runt så fort och härligt att man bara glömmer. Till min stora glädje är det sistnämnda min orsak till att bloggen har försummats de senaste veckorna. Det har hänt så mycket roligt och fantastiskt att jag har virvlat runt överallt utom på internet. Måste få till bloggandet på mobilen (det tekniska vill inte fungera av någon anledning!) så att jag kan få med bloggen på äventyren.

Vad har jag pysslat med då? Jag har haft ett stort antal picknicks, med vattenmeloner, finost och rosé, jag har paddlat kanot på skogsjöar och i åar, jag har vandrat en vecka i vackra Jämtland och förfrusit mig i fjällbäckar. Jag har tältat på små, små öar och badat i sådana där magiska solnedgångar, jag har smitt spännande höstplaner och fått till den perfekta kantarellpastan. Jag har ätit en drös alldeles för sena middagar på köksgolvet och praktiskt taget bakat sönder mitt eget kök. Och så har jag hittat det perfekta sangria-receptet och njutit av promenader i storm och regn. Det bästa av allt? Det finns så mycket kvar av sommaren och sen kommer hösten, som är min absoluta favorit.

bild (13)

Jag gör ett glädjehopp på en Jämtlandstopp!

1 Responses to "Varför jag inte har bloggat"

    Comments (1)

  1. Låter som du njuter och har det gott, då kan bloggandet vänta.

  2. Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Emma V Larsson
blogger  

Frilansjournalist, skrivnörd och förälskad i långvandring. Skriver reportage och artiklar för dagspress och magasin, med friluftsliv, resor, äventyr och hälsa som specialämnen.  

Bloggen Frilansäventyr handlar om skrivandet och kreativitet, om min frilansvardag som fylls med resereportage, artiklar, friluftsliv och kaffe.  

För mer info: www.emmavlarsson.se

Följ mig på Instagram:EMVLARSSON

Etiketter
+Follow

Login