Login
+Follow
Login

Vandringen på Camino de Santiago

5 veckor, 80 mil. Mitt i sommaren och med tält och stormkök i packningen. Sommaren 2014 vandrade jag och fästmannen 80 mil till Santiago de Compostela i Spanien på den gamla pilgrimsleden Camino de Santiago. Det var en fantastisk långvandring och jag delar mer än gärna av mig av tips och trix kring långvandring i allmänhet, eller Camino de Santiago i synnerhet. Vår devis var att aldrig vara beroende av att stressa till härbärgen för att få en säng. Därför hade vi med oss både tältet och stormköket. Det var inte alltid lätt, men för det mesta alldeles ljuvligt. Det bästa jag gjort. Jag bloggade under veckorna till fots – här kan du läsa inläggen jag skrev under fem veckor på caminon. 

Emma vandrar Caminon

Tidningen Kurera intervjuade mig om vandringen och artikeln finns att läsa HÄR. Där berättar jag lite om resans höjdpunkter, men också om utmaningar och hur vi gjorde rent praktiskt med packning och boende.

Emma V Larsson
blogger  

Frilansjournalist, skrivnörd och förälskad i långvandring. Skriver reportage och artiklar för dagspress och magasin, med friluftsliv, resor, äventyr och hälsa som specialämnen.  

Bloggen Frilansäventyr handlar om skrivandet och kreativitet, om min frilansvardag som fylls med resereportage, artiklar, friluftsliv och kaffe.  

För mer info: www.emmavlarsson.se

Följ mig på Instagram:EMVLARSSON

Etiketter
+Follow

Login