Login
+Follow
Login

Vackraste vandringen i Mürren

By Frilansäventyret on 2015.11.01 In Äventyr Friluftsliv Natur Reportage Resor Vandring

 

Här kommer så det tredje inlägget om min reportageresa i Alperna. Jag vill inte avslöja alltför mycket, eftersom stora delar av den ska publiceras. Men några små godbitar kommer här!

Vi gjorden en ljuvlig tvådagars-vandring som tog oss högt upp i de Schweiziska bergen. Vi gick under vattenfall och genom gamla, vackra tallskogar.

bild-9

Turen fortsatte ut i det vilda, och vi fick gå uppför i flera timmar, på små vindlande stigar. Vyerna var dramatiska. Såhär glad var jag.

bild 12-2

I slutet av denna dag kom vi fram till ett litet bergshotell: Berghotel Obersteinberg. Det ligger alldeles ensamt där uppe bland bergstopparna.

bild 23

Hotellet  har ingen elektricitet men mycket hjärta. Vi (och flera andra vandrare) åt en rustik middag i stearinljusets sken och sov sen under flera lager av täcken i ett mycket vackert dubbelrum. En pärla som jag redan drömmer om att återvända till.

bild 24

Nästa dag var lika vacker som den föregående. En oerhört fin vandring som jag blev alldeles såld på.

bild 1-26

 

 

Tidigare inlägg om Mürren:

Inlägg 2: Via Ferrata i Mürren
Inlägg 1: Nära molnen i Mürren

0 Responses to "Vackraste vandringen i Mürren"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Emma V Larsson
blogger  

Frilansjournalist, skrivnörd och förälskad i långvandring. Skriver reportage och artiklar för dagspress och magasin, med friluftsliv, resor, äventyr och hälsa som specialämnen.  

Bloggen Frilansäventyr handlar om skrivandet och kreativitet, om min frilansvardag som fylls med resereportage, artiklar, friluftsliv och kaffe.  

För mer info: www.emmavlarsson.se

Följ mig på Instagram:EMVLARSSON

Etiketter
+Follow

Login