Login
+Follow
Login

Tromsø – världens bästa stad?

By Frilansäventyret on 2014.06.06 In Äventyr Friluftsliv Reportage Resor

troms

Fylld till bredden med äventyr, vild natur och förfinad stad i symbios. Jag åkte upp till nordliga Norges Tromsø för att se vad man pysslar med under en helg i denna vackra, arktiska stad. Och så skrev jag om det! Artikeln finns nu i senaste numret av Outside. Jag har hunnit med att vara där ett par gånger nu. Vad jag pysslade med ser ni på bilderna nedan!

 

Exif_JPEG_PICTURE Exif_JPEG_PICTURE Exif_JPEG_PICTURE

0 Responses to "Tromsø – världens bästa stad?"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Emma V Larsson
blogger  

Frilansjournalist, skrivnörd och förälskad i långvandring. Skriver reportage och artiklar för dagspress och magasin, med friluftsliv, resor, äventyr och hälsa som specialämnen.  

Bloggen Frilansäventyr handlar om skrivandet och kreativitet, om min frilansvardag som fylls med resereportage, artiklar, friluftsliv och kaffe.  

För mer info: www.emmavlarsson.se

Följ mig på Instagram:EMVLARSSON

Etiketter
+Follow

Login