Login
+Follow
Login

Tidningen Norr och ekoäventyr

By Frilansäventyret on 2014.04.05 In Äventyr Eko Friluftsliv Intervju Reportage

Det är lustigt när man ser sina texter på ett annat språk. Engelska är kanske inte så extraordinärt, annat är det med kinesiska. En gång sålde jag ett reportage till kinesiska utgåvan av tidningen outside. Det var tokmärkligt att se, min byline under obegripligt textsjok. Nyss fick jag uppleva det igen när tidningen Norr dök upp på hallmattan. Den snygga tidningen har publicerat min intervju med Sören Kjellkvist – och allt är på tyska. Kul! Om du vill läsa mer om det jag pratat med Sören om (på svenska), så dyker det snart upp i Utemagasinet. Han ska den sjunde juni iväg på äventyret Row to Russia for Equality och rodden ska ta honom över Östersjön till Ryska gränsen inne i Finska viken. Han kommer inte ta med sig några pengar för att på så sätt visa att det går att ”ekoturista” klimatsmart utan att i onödan tära på jordens resurser.

20140405-094958.jpg

0 Responses to "Tidningen Norr och ekoäventyr"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Emma V Larsson
blogger  

Frilansjournalist, skrivnörd och förälskad i långvandring. Skriver reportage och artiklar för dagspress och magasin, med friluftsliv, resor, äventyr och hälsa som specialämnen.  

Bloggen Frilansäventyr handlar om skrivandet och kreativitet, om min frilansvardag som fylls med resereportage, artiklar, friluftsliv och kaffe.  

För mer info: www.emmavlarsson.se

Följ mig på Instagram:EMVLARSSON

Etiketter
+Follow

Login