Login
+Follow
Login

”Roadtrip i irländska södern”

By Frilansäventyret on 2015.04.02 In Äventyr Friluftsliv Reportage Resor

bild 1-2

I Vagabond-numret som nu ståtar ute i butikerna har jag med ett reportage som ligger mig varmt om hjärtat. Om mina drömmars Irland! Det är om en roadtrip som jag och fotografen Karl Johan Larsson gjorde i södra Irland. Surf och klättring, blandas med irländsk musik och pubar. Det var fantastisk resa som gick lite i mina egna fotspår. Jag gjorde exakt samma rutt första gången som jag var på Irland som 19-åring. Det var också den turen som ledde till att jag flyttade dit kort därefter och stannade i två år. Det är lätt att förälska sig i det landet. I reportaget kan man läsa om hur vi besöker Dublin, Cork, Killarney och Dingle. Vi klättrar Irland högsta berg och även resliga klippor utanför Dingle. Mycket ”uppfriskande” efter en kväll med guinness och irländsk folkkultur, som guiden John Healy (vill ni vandra/klättra/frilufsa på Irland så är han the man!) beskrev det.

bild 4

 

bild-4

0 Responses to "”Roadtrip i irländska södern”"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Emma V Larsson
blogger  

Frilansjournalist, skrivnörd och förälskad i långvandring. Skriver reportage och artiklar för dagspress och magasin, med friluftsliv, resor, äventyr och hälsa som specialämnen.  

Bloggen Frilansäventyr handlar om skrivandet och kreativitet, om min frilansvardag som fylls med resereportage, artiklar, friluftsliv och kaffe.  

För mer info: www.emmavlarsson.se

Följ mig på Instagram:EMVLARSSON

Etiketter
+Follow

Login