Login
+Follow
Login

Packning på GR20, Korsika

By Frilansäventyret on 2016.07.02 In Äventyr Friluftsliv Resor Vandring

 

Hela dagen har vi packat. För GR20. Lagt i, tagit ur. Mycket omsorgsfullt har vi hällt pasta i små fryspåsar – två portioner i varje, en var. Frukostpåsarna består av havregryn, massa frön och russin. Allt packades så fint i väskans alla skrymslen och vrår. Nu ligger all mat på golvet. ALL MAT. All denna planering. All denna förberedelse. Så typiskt oss. Våra väskor är för tunga. Alldeles för tunga. Nu vägs varje litet tygstycke. Behöver vi verkligen deo? Och myggspray? Och HÅRTOFSAR? Ja. Men Mat? Det går att köpa mat på GR20, lite här och var tydligen. Vi plockar ur den dyrbara frystorkade maten. Skinnarmos Carbonara och Bolognaise från 24 Hour meals. Väskorna kan ju inte väga 20 kilo. Inte i de bergen. De går bara inte. Läser om någon som går med fem kilo – WTF! En annan går med 30 kilo, och avslutar vandringen tredje dagen. Detta är Europas tuffaste vandringsled, och jag kan rimligtvis inte ta mig an den med 20 kilo?!? Budgeten får ökas, de köpta middagarna får bli fler. Åh, alla dessa val en vandrare får göra.

Kommer ha så många fundersamma sömnlösa nätter innan vi beger oss.

ryggsäck

0 Responses to "Packning på GR20, Korsika"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Emma V Larsson
blogger  

Frilansjournalist, skrivnörd och förälskad i långvandring. Skriver reportage och artiklar för dagspress och magasin, med friluftsliv, resor, äventyr och hälsa som specialämnen.  

Bloggen Frilansäventyr handlar om skrivandet och kreativitet, om min frilansvardag som fylls med resereportage, artiklar, friluftsliv och kaffe.  

För mer info: www.emmavlarsson.se

Följ mig på Instagram:EMVLARSSON

Etiketter
+Follow

Login