Login
+Follow
Login

Om man skulle ta och åka till bergen..?

By Frilansäventyret on 2015.09.17 In Äventyr Friluftsliv Reportage Resor

 

Ibland är mitt kontor ganska så extra fantastiskt. Som när jag åker iväg för att göra ett äventyrligt resereportage till exempel. Min kära Sojourn-väska från Osprey (för övrigt världens bästa rull-väska, vi har håll ihop i flera år och jag har ytterst svårt att se mig själv med någon annan) står fullpackad. Där i finns en mängd med kläder för en mängd väderlekar. Jag ska nämligen till Schweiz och Alperna, där den lilla dalen har strålande sol men bergen har busig vind och snö(!). Det var således ganska klurigt att packa. De kraftiga kängorna är med, liksom de lågskaftade terrängskorna. Fleecen är med, understället också och även tishan och de sköna vandringsbyxorna. Och baddräkten. För att inte tala om skalplaggen…

Jag har för övrigt investerat i lite nytt till mig själv. På vägen hem från en stughelg i Dalarna för ett par veckor sedan shoppade jag loss på Haglöfs outlet. Himmel, shoppade loss är ordet. Jag kom hem med två nya skor och två(!) nya jackor. Jag är ypperligt förälskad i alla nyinköpta plagg. Ska se till att dokumentera dem lite under resan.

Så vart ska jag nu? Till Mürren! Det förtrollade visst Tolkien, och kommer nog förtrolla mig med.

Bild nedan från en annan resa till Schweiz en massa herrans år sedan.

ebenalp

 

0 Responses to "Om man skulle ta och åka till bergen..?"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Emma V Larsson
blogger  

Frilansjournalist, skrivnörd och förälskad i långvandring. Skriver reportage och artiklar för dagspress och magasin, med friluftsliv, resor, äventyr och hälsa som specialämnen.  

Bloggen Frilansäventyr handlar om skrivandet och kreativitet, om min frilansvardag som fylls med resereportage, artiklar, friluftsliv och kaffe.  

För mer info: www.emmavlarsson.se

Följ mig på Instagram:EMVLARSSON

Etiketter
+Follow

Login