Login
+Follow
Login

Naturen är ett plåster

By Frilansäventyret on 2015.08.26 In Friluftsliv Natur

Naturen är ett ömt och lindrande plåster på stresshuvuden och oroliga själar.

När den första känslan av sommar kom smygande satte jag stopp för flera projekt av skrivande karaktär. Jag satte blogg, sociala medier och annat på paus, stängde datorn och la ned den i en låda. Och så försökte jag vara ute så mycket som möjligt och egentligen inte göra så mycket mer än att andas frisk luft. Lugn fick vara sommarens ledord, i kombination med skärgård och tältnätter.

Ungefär 100 projekt och bollar för många, något för mycket jobb och oro inför okänd matallergi tröttade ut mig i våras. Därför var jag tvungen att göra något åt det och jag har lärt mig mycket. Det viktigaste jag kommit fram till är att friluftslivet och naturen är svaret för mig, det kommer alltid vara svaret för mig. Lösningen, när huvudet och kroppen kokar över. Det som behövs ofta. Det lärde jag mig egentligen redan förra sommaren, när jag vandrade Camino de Santiago. Men ibland tar det lite tid att förstå på riktigt.

Nu ska jag halvera alla måsten. Och hitta ut så ofta jag bara kan!

Nedan: en sommarhelg på havet.

bild-6

0 Responses to "Naturen är ett plåster"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Emma V Larsson
blogger  

Frilansjournalist, skrivnörd och förälskad i långvandring. Skriver reportage och artiklar för dagspress och magasin, med friluftsliv, resor, äventyr och hälsa som specialämnen.  

Bloggen Frilansäventyr handlar om skrivandet och kreativitet, om min frilansvardag som fylls med resereportage, artiklar, friluftsliv och kaffe.  

För mer info: www.emmavlarsson.se

Följ mig på Instagram:EMVLARSSON

Etiketter
+Follow

Login