Login
+Follow
Login

Mina 9 måsten på sydvästra Irland

By Frilansäventyret on 2016.01.25 In Äventyr Friluftsliv Natur Reportage Resor

Jag kommer nog alltid skriva om Irland. Det är så med platser som fastnar. Jag är oerhört lycklig över att ha bott på den ön i två år. Det känns som ett annat liv – men platsen har en tydlig och mycket verklig del av mitt hjärta. Till stor del är det naturen och friluftslivet, men det är också människorna och folkkulturen som får mig att älska det där magnifika, lilla landet.

Igår publicerades mitt senaste Irlands-alster i Svenska Dagbladets resebilaga. Denna gång tipsar jag om mina absoluta nio måsten i sydvästra Irland – de vackra grevskapen Cork och Kerry. Jag har bott på bägge platser, faktiskt. Tipsen varierar mellan restauranger, boenden, platser, aktiviteter, berg och byar. Jag berättar om var du gör den ultimata irländska pubrundan och var du äter de bästa skaldjuren, vart du ska vandra, var du ska bo och varför du ska åka på valsafari. Bland annat!

 

svd_irland

0 Responses to "Mina 9 måsten på sydvästra Irland"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Emma V Larsson
blogger  

Frilansjournalist, skrivnörd och förälskad i långvandring. Skriver reportage och artiklar för dagspress och magasin, med friluftsliv, resor, äventyr och hälsa som specialämnen.  

Bloggen Frilansäventyr handlar om skrivandet och kreativitet, om min frilansvardag som fylls med resereportage, artiklar, friluftsliv och kaffe.  

För mer info: www.emmavlarsson.se

Följ mig på Instagram:EMVLARSSON

Etiketter
+Follow

Login