Login
+Follow
Login

Hon som inspirerar till stordåd!

By Frilansäventyret on 2014.05.15 In Äventyr Friluftsliv Intervju Journalistik Reportage

 

Jag brukar ju säga att skrivandet är det som jag gillar mest med mitt jobb. Det är det på sätt vis men det finns en till bit som är minst lika viktigt – alla möten. Jag får träffa en massa människor som inspirerar till stordåd – och alla har något att berätta. Jag får fråga ut, vara nyfiken och försöka gå in på djupet. Hur himla drömmigt roligt är inte det? En del av de jag träffat genom intervju har faktiskt i efterhand blivit riktigt fina, nära vänner.

När jag lämnar en intervju känner jag mig oftast alldeles lycklig i magen. Det brukar vara ett tecken på ett bra, kul och inspirerande möte.

Igår kväll träffade jag ingen mindre Renata Chlumska. Jag har velat intervjua henne i typ tio år, så det kändes härligt att äntligen få till. Hon var härligt glad, ärlig och bjöd på sig själv. Tuff kvinna! Sättet som hon hanterar livet och motgångar är spännande och klokt. Mer om det får ni såklart läsa om, i en tidning en annan gång. 🙂

 

jaorenata

 

0 Responses to "Hon som inspirerar till stordåd!"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Emma V Larsson
blogger  

Frilansjournalist, skrivnörd och förälskad i långvandring. Skriver reportage och artiklar för dagspress och magasin, med friluftsliv, resor, äventyr och hälsa som specialämnen.  

Bloggen Frilansäventyr handlar om skrivandet och kreativitet, om min frilansvardag som fylls med resereportage, artiklar, friluftsliv och kaffe.  

För mer info: www.emmavlarsson.se

Följ mig på Instagram:EMVLARSSON

Etiketter
+Follow

Login