Login
+Follow
Login

En trerätters i skogen

By Frilansäventyret on 2013.04.26 In Äventyr Friluftsliv Vardag

Ibland rusar allt så snabbt att det känns som om man inte hinner med någonting – fast man är ständigt upptagen. Så har det varit sedan jag tillfrisknade från influensan. Massa kul att göra – men ingen tid till att stanna upp! Nu behöver jag tid att bara vara, att träna, att laga mat och inreda balkongen med de nya möblerna. Det har hänt något när man bojkottar fredagsdrinken till förmån för balkongmöbler och tvätt.

Jag har en trerättersmiddag att planera för mig och en vän på Valborg. Planen lyder: skog, tält, skogssjö, stormkök, vin och massa god mat. Kan inte tänka mig en bättre valborg! Längtar. Precis vad jag behöver just nu! Så, vad ska stå på matlistan? Halloumi är givet.

2 Responses to "En trerätters i skogen"

  Comments (2)

 1. Fridstaden wrote:

  Låter helt fantastiskt tycker jag! Alldeles riktigt! 🙂 Och Halloumi är ju så gott!

 2. outdoorsy wrote:

  Javisst!Det blir en perfekt förrätt 🙂

 3. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Emma V Larsson
blogger  

Frilansjournalist, skrivnörd och förälskad i långvandring. Skriver reportage och artiklar för dagspress och magasin, med friluftsliv, resor, äventyr och hälsa som specialämnen.  

Bloggen Frilansäventyr handlar om skrivandet och kreativitet, om min frilansvardag som fylls med resereportage, artiklar, friluftsliv och kaffe.  

För mer info: www.emmavlarsson.se

Följ mig på Instagram:EMVLARSSON

Etiketter
+Follow

Login