Login
+Follow
Login

Det är något med den här sommaren

By Frilansäventyret on 2013.08.08 In Äventyr Friluftsliv Resor Vardag

För en vecka sedan for jag åter igen ut till vackra Nåttarö i Stockholms skärgård. Bara träd, klippor och hav, överallt. Det är lite som mumindalen, fick jag berättat för mig – ingen privatägd mark och man får gå överallt. Jag och N slog upp tältet på mitt smultronställe. Sedan åt vi middag på den lilla krogen med fina utsikten, vi nynnade sommarvisor i natten och traskade hem till tältet med pannlampor i mörkret. Nästa dag var full av bad, sol och kanelbullar. Hur bra får man ha det? Det är något med Nåttarö banne mig. Det är något med den här sommaren.

Ett par dagar efter fick jag äran att följa med några mycket fina människor ut till ett underbart litet hus på Ljusterö. Gyllene dagar!

Och just idag har jag spontanbokat en resa till Fårö. Jag far om några timmar. Livet asså!

0 Responses to "Det är något med den här sommaren"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Emma V Larsson
blogger  

Frilansjournalist, skrivnörd och förälskad i långvandring. Skriver reportage och artiklar för dagspress och magasin, med friluftsliv, resor, äventyr och hälsa som specialämnen.  

Bloggen Frilansäventyr handlar om skrivandet och kreativitet, om min frilansvardag som fylls med resereportage, artiklar, friluftsliv och kaffe.  

För mer info: www.emmavlarsson.se

Följ mig på Instagram:EMVLARSSON

Etiketter
+Follow

Login