Login
+Follow
Login

Därför längtar jag tillbaka till långvandringen

By Frilansäventyret on 2015.12.07 In Äventyr Camino de Santiago Friluftsliv Resor Vandring

Det finns många anledningar, att längta tillbaka till långvandringen på camino de Santiago. Hundratals, förmodligen. Jag tittar på bilderna och förundras över de många dagarna, veckorna, de 80 milen som vi tillryggalade med våra kängor. Med möra fötter och kroppar – och så himla lyckliga sinnen. Jag avundas varenda en som är i färd med att vandra just nu, som vandrar långt och vet att de ska befinna sig på den där leden i många dagar framöver.

Men jag påmindes nyss kanske om det viktigaste som jag bär med mig från vår vandring. Under vandringen så läste jag boken Wild av Cheryl Strayed (läs, se inte bara filmen). Det var perfekt vandrings-lektyr. Hela den där vandringen som hon gjorde, skönheten i naturen, det vilda – var något man kunde känna igen medan man själv fortsatte framåt varje morgon. Och så är det ju just detta citat som sätter fingret på det viktigaste, som får mig att förstå varför vandring är det bästa som finns:

”There’s a sunrise and sunset every day. You can choose to be there for it. You can put yourself in the way of beauty”
/Cheryl StrayedEmma på långvandringen till Santiago

 

0 Responses to "Därför längtar jag tillbaka till långvandringen"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Emma V Larsson
blogger  

Frilansjournalist, skrivnörd och förälskad i långvandring. Skriver reportage och artiklar för dagspress och magasin, med friluftsliv, resor, äventyr och hälsa som specialämnen.  

Bloggen Frilansäventyr handlar om skrivandet och kreativitet, om min frilansvardag som fylls med resereportage, artiklar, friluftsliv och kaffe.  

För mer info: www.emmavlarsson.se

Följ mig på Instagram:EMVLARSSON

Etiketter
+Follow

Login