Login
+Follow
Login

Dagen jag träffade Cecilie

By Frilansäventyret on 2013.12.02 In Äventyr Friluftsliv Intervju Reportage

Jag har alltid velat träffa Cecilie Skog. Den där norska äventyrerskan som korsar inlandsisar och klättrar höga berg. Som har det mest underbara lockiga hår jag någonsin sett och leende som lyser upp den gråaste dag. För ett par veckor sedan fick jag träffa henne, under en pressträff som Bergans ordnade. Blown away av hennes utstrålning och livsglädje. Denna oerhört vackra människa. En intervju finns snart att läsa på webben 🙂

20131202-183736.jpg

0 Responses to "Dagen jag träffade Cecilie"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Emma V Larsson
blogger  

Frilansjournalist, skrivnörd och förälskad i långvandring. Skriver reportage och artiklar för dagspress och magasin, med friluftsliv, resor, äventyr och hälsa som specialämnen.  

Bloggen Frilansäventyr handlar om skrivandet och kreativitet, om min frilansvardag som fylls med resereportage, artiklar, friluftsliv och kaffe.  

För mer info: www.emmavlarsson.se

Följ mig på Instagram:EMVLARSSON

Etiketter
+Follow

Login