Login
+Follow
Login

Äventyrslandet

By Frilansäventyret on 2013.05.23 In Äventyr Friluftsliv Natur Reportage Resor Vandring

Norge

 

I dag är det premiär för Norges nya Äventyrsmagasin Landet Äventyr. Magasinet är skapat för att inspirera till en mer aktiv semester i Norge och innehåller en rad artiklar om hisnande vandringsleder, avslöjanden om Norges bästa fiskevatten och tips på adrenalinfylld downhillcykling. Jag har själv skrivit ganska många av reportagen i magasinet, bland annat om vandring på Besseggen och i Valdres. Magasinet kommer bara att finnas online och kan laddas ner på visitnorway.se. Tanken med magasinet är att nå ut till friluftsintresserade, men i ett nytt format än visitnorways vanliga kataloger. Jag är så himla glad att jag fick ta del av det här projektet – det blev ju otroligt snyggt! Dessutom tröttnar jag aldrig på att skriva om Norge. Det landet har banne mig allt.

Läs magasinet HÄR!

Här och var hittar man fotografen Daniel Ohlssons fina bilder. Jag är med på några utav dem – bland annat denna när jag är ute och vandrar i Valdres!

Valdres

1 Responses to "Äventyrslandet"

    Comments (1)

  1. Har många platser jag vill besöka, och att åka till Norge är faktiskt en av dem. Om nu bara tiden skulle räcka till. Fast det handlar kanske bara om att planera bättre? Lockar gör det i alla fall. Har själv haft reklam för Visit Norway i min blogg, och den filmen fick mig att bli väldigt sugen.

  2. Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Emma V Larsson
blogger  

Frilansjournalist, skrivnörd och förälskad i långvandring. Skriver reportage och artiklar för dagspress och magasin, med friluftsliv, resor, äventyr och hälsa som specialämnen.  

Bloggen Frilansäventyr handlar om skrivandet och kreativitet, om min frilansvardag som fylls med resereportage, artiklar, friluftsliv och kaffe.  

För mer info: www.emmavlarsson.se

Följ mig på Instagram:EMVLARSSON

Etiketter
+Follow

Login