Login
+Follow
Login

Att bara vilja vandra

By Frilansäventyret on 2014.08.09 In Äventyr Friluftsliv Vandring

Ibland är det enkelt att längta tillbaka till en vandring. Allt är så evinnerligt enkelt. Vardagsbekymmer är bortblåsta, istället oroar man sig om sovplats, vatten och kanske vädret. Men annars är det bara att gå och uppleva nya platser, oftast sådär vackra att det gör ont i exakt hela kroppen att vandra förbi dem. Men de avlöser varandra, de där platserna. Så ja. Ibland längtar jag tillbaka till vandringen och allt som den gav, all härlig tillförsikt till väder, vind och vattenkällor som den gav mig. Lugnet i sinnet. Den ständiga aktiviteten i kroppen gjorde tankarna fridfulla.

Men så tänker jag till lite extra och så ser jag den strålande hösten som jag har framför mig. Jag älskar hösten. Det är min tid, så känns det alltid. Och när man behöver en paus är Tyresta nationalpark nära och en helgvandring kan lugna stressiga tankar. Göra allting fridfullt. Annars är badkaret alltid en utväg för mig, när stressen smyger sig på. Få ting är så bra som ett varmt bad! Och här finns ju annat också. Som alla böcker, min säng och alla jag tycker så mycket om.

IMG_1006

0 Responses to "Att bara vilja vandra"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Emma V Larsson
blogger  

Frilansjournalist, skrivnörd och förälskad i långvandring. Skriver reportage och artiklar för dagspress och magasin, med friluftsliv, resor, äventyr och hälsa som specialämnen.  

Bloggen Frilansäventyr handlar om skrivandet och kreativitet, om min frilansvardag som fylls med resereportage, artiklar, friluftsliv och kaffe.  

För mer info: www.emmavlarsson.se

Följ mig på Instagram:EMVLARSSON

Etiketter
+Follow

Login