Login
+Follow
Login

Årets långvandring: GR 20 på Korsika

By Frilansäventyret on 2016.04.20 In Äventyr Friluftsliv Resor Vandring

Jag på GR 20 på Korsika.
Ja, det är sant! I sommar kommer jag och kärleken åter igen att snöra på oss kängorna. Denna gång inte lika långt som till Santiago de Compostela – men desto högre upp och flåsigare. Vi ska göra det som kallas för Europas tuffaste vandringsled: GR 20 i äventyrsparadiset Korsika. Jag har tidigare vandrat två dagar där, men denna gång blir det desto längre. Se lite bilder från förra gången nedan, tagna av eminente Patrik Lindqvist. Jag är så himla pirrig inför detta. GR 20 är uppdelad i 15 dagsetapper, men vi räknar med ett par vilodagar. Vi har ingen brådska och leden är sjukligt tuff. Ska berätta mer i nästa inlägg, ville bara dela med mig av denna härliga nyhet!

korsika3

 

 

 

 

korsika_patrik

 

Jag på GR 20 på Korsika

18 Responses to "Årets långvandring: GR 20 på Korsika"

  Comments (18)

 1. Bengt Olsson wrote:

  Hej – det ska bli spännande att se hur ni upplever GR 20. Det är en av de vackraste och häftigaste vandringar vi gjort. Vad vi vet är ett svårt passage, Cirgue de la Solitude på etapp 4, avstängt numera men det finns mycket annat som är utmanande på denna vandringsled. Lycka till och ha en bra vandring.

 2. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Emma V Larsson
blogger  

Frilansjournalist, skrivnörd och förälskad i långvandring. Skriver reportage och artiklar för dagspress och magasin, med friluftsliv, resor, äventyr och hälsa som specialämnen.  

Bloggen Frilansäventyr handlar om skrivandet och kreativitet, om min frilansvardag som fylls med resereportage, artiklar, friluftsliv och kaffe.  

För mer info: www.emmavlarsson.se

Följ mig på Instagram:EMVLARSSON

Etiketter
+Follow

Login