Login
+Follow
Login

Alla dessa prylar… jag vill ha

By Frilansäventyret on 2014.03.13 In Friluftsliv Prylar Resor

Att leva med ytterst få prylar är en filosofi som tilltalar mig. Helt rätt i i tiden, naturligt och fritt. Inga fjättrande kedjor. Men det förblir dock bara en vision i mitt huvud. För jag må strunta i teknik och diverse, men frilufsar-prylar är jag tokig i. Och mode inspirerat av frilufsande är det samma melodi med. Och eftersom jag diggar Fjällräven, och älskar gult faller denna väska mig i smaken alldeles förträffligt bra. Lagom till sommarens alla äventyr släpper Fjällräven en ny serie packväskor och resetillbehör för alla som gillar att packa smart. Serien är sydd i stryktåliga G-1000 Heavy Duty och G-1000 Original med detaljer i läder. Min förälskelse heter Gear Duffel och är utmärkt för kläder, skor och annan skrymmande friluftsutrustning.

fjallravvaska

 

0 Responses to "Alla dessa prylar… jag vill ha"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Emma V Larsson
blogger  

Frilansjournalist, skrivnörd och förälskad i långvandring. Skriver reportage och artiklar för dagspress och magasin, med friluftsliv, resor, äventyr och hälsa som specialämnen.  

Bloggen Frilansäventyr handlar om skrivandet och kreativitet, om min frilansvardag som fylls med resereportage, artiklar, friluftsliv och kaffe.  

För mer info: www.emmavlarsson.se

Följ mig på Instagram:EMVLARSSON

Etiketter
+Follow

Login