Login
+Follow
Login

50 dagar kvar

By Frilansäventyret on 2014.04.23 In Uncategorized

Idag är det 50 dagar kvar. Då lyfter flyget mot äventyret. Det är så mycket med den här resan som är ett äventyr, det är jag och kärleken under en drös med dagar och nätter, varm sol, ömma fötter, tält och böljande landskap. Och en väldigt massa mer förmodligen. Jag kan ju berätta att det är en vandring på schemat. Inget tokextremt men en utmaning ändå. Framförallt ljuvligt. Jag längtar så att hela jag bara vill explodera och ta massa lyckoskutt! Mer info kommer såklart. Snart!

20140423-192515.jpg

1 Responses to "50 dagar kvar"

    Comments (1)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Emma V Larsson
blogger  

Frilansjournalist, skrivnörd och förälskad i långvandring. Skriver reportage och artiklar för dagspress och magasin, med friluftsliv, resor, äventyr och hälsa som specialämnen.  

Bloggen Frilansäventyr handlar om skrivandet och kreativitet, om min frilansvardag som fylls med resereportage, artiklar, friluftsliv och kaffe.  

För mer info: www.emmavlarsson.se

Följ mig på Instagram:EMVLARSSON

Etiketter
+Follow

Login